Eén van haar lievelingsvogels is de ijsvogel. Daarom wist ze meteen dat ze deze wilde van de serie "Coronavogels". Timanca: "Mijn corona ijsvogel fleurt mijn thuiswerkplek mooi op, ben er blij mee!" (april 2020)

In 2018 kocht Angelique deze pestvogel. Ze gaf hem aan haar man. "Mijn man plaagt mij altijd, een echte pestvogel! Ik vond dit een mooi cadeau voor hem!"

Safka en Ivo uit Nessersluis kochten uit de serie "Coronavogels'' de buizerd.

Vandaag hebben we je brief met de buizerd ontvangen. Heel erg bedankt! We wonen zelf onder Amsterdam in een weidegebied waar ook veel vogels zijn, ook buizerds. Nu met de corono-toestand de vliegtuigen vanaf Schiphol lekker niet vliegen hebben we zelfs een velduil bij onze buren gehad! En er zijn ook ijsvogels (dit even voor de categorie bijzondere vogels). Nogmaals dank voor je tekening, we hebben m een plekje gegeven in onze werkkamer.

Marit kocht ook een vogel uit de serie "Coronavogels". Zoals je kunt zien aan haar facebook post is ze er heel blij mee! (mei 2020)

Maria kocht een vogel uit de serie "Coronavogels". Maria: "de fuut krijgt een prachtig plekje bij ons in de huiskamer, ik ben er echt heel blij mee!" (april 2020)